Bio_filmografies

Les cuentistes que ens hem endinsat en el món dels contes som de procedència molt diversa i amb diferents vivències sobre els contes que ens han contat.
Totes 5, més les super tècniques professionals (Karla Solé, Susanna Carreras i Beatriz Janer) ens hem esforçat per a que les nostres visions formin una obra col.lectiva. I gràcies a totes les entrevistes, i consultes i lectures hem arribat a una conclusió comuna:

Els contes son un element important de transformació social, i cal que els hi donem la importància que es mereixen, és el moment de crear els nostres contes, passem a l’acció.

Itsasne Gaubeka/ Activista Feminista llicenciada en Sociologia. Postgrau en Estètica i Teoria de l’Art Contemporàni, i Màster en Gènero i Cultura. A l’actualitat és agent de prevenció de la violència de gènere al jovent.

Irene Colell/ Graduada en Fotografía Artística per l’Escola D’Art Serra i Abella, s’ha format també en Cinema Documental al Observatorio de Cine, de Barcelona. Actualment està treballant com a directora en un projecte documental sobre procesos de canvi post-capitalistes. Ha treballat també en el món de l’educació amb persones amb discapacitat intelectual i en educació no formal a la infantesa i l’adolescència.

Isabel M. Stolke/ Arquitecta, llicenciada a l’ escola tècnica superior d’arquitectura de Barcelona, docent entorn a la temàtica del conviure a l’UPEC, a l’observatori de drets socials DESC, a la UPC entre d’altres. Posgrau en economía cooperativa i social per l’ IGOP, UAB. En desenvolpupament documental “ Pla de rescat” : altres economies, altres habitatges.

Núria Costa/ Llicenciada en Economia i Belles Arts, professora d’ Educació Visual i Plàstica a ensenyaments de secundària

Leonor Sanchis/ Llicenciada en Belles Arts a l’especialitat d’Escultura i Vídeo (València). Realitza els cursos de Doctorat sobre Perfomance i Instal.lacions a Barcelona, on exposa la instal.lació audiovisual “Lligams”. Actualment treballa amb diversos col.lectius per la Llibertat de Moviment, la Cultura Lliure i exerceix de professora d’Educació Visual i introducció a les noves tecnologies amb Software Lliure.

I tot això és tan cert com que tot el que és madur no és verd; i tot això és tan segur com que tot el que és verd no és madur…
Anuncis

Explica'ns el teu parer :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s